• تاریخ انتشار : 1399/03/03 - 10:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 968
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اقدامات پیشگیری از کرونا

پاسخ به پرسش افراد مبتلا به کووید 19 از نوع خفیف، چه زمان و چگونه برای دریافت مراقبت‌های درمانی به مراکز درمانی مراجعه کنند

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش افراد مبتلا به کووید 19 از نوع خفیف، چه زمان و چگونه برای دریافت مراقبت های درمانی به مراکز درمانی مراجعه کنند) را منتشر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، در برخی موارد، افراد مبتلا به بیماری کووید 19، نیاز به بستری ندارند و بهتر است مراقبت ها را در منزل دریافت کنند. این بیماران در صورت وجود شرایطی بایستی به مراکز درمانی مراجعه کنند. حال پرسش این است که چه زمانی و چگونه یک فرد مبتلا به بیماری کووید 19 که جزو گروه های پر خطر نیست، برای دریافت مراقبت های درمانی مربوطه به مراکز درمانی مراجعه کند؟
براساس توصیه مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های امریکا، سازمان جهانی بهداشت و فلوچارت تشخیص و درمان بیماری کرونا در کشور، افراد مبتلا به بیماری کووید 19 از نوع خفیف که دارای سرفه ی خشک، بی حالی و بدن درد، بدون تنگی نفس و تب هستند (و یا در صورت وجود تب، مشروط به این که از گروه های پرخطر مانند بیماران مبتلا به نقص ایمنی و بیماری‌های زمینه ای قلبی، ریوی، نارسایی کلیوی، دیابت کنترل نشده نباشند)، می توانند مراقبت ها را در منزل دریافت کنند.
این بیماران روزانه به صورت تلفنی توسط مراقبین سلامت پیگیری می شوند و در صورت وجود تنگی نفس، دشواری تنفس، درد قفسه سینه و علائم کاهش سطح هوشیاری باید سریع به مراکز درمانی بیمارستانی منتخب برای مدیریت بیماری کرونا مراجعه کنند. همچنین، در صورت تغییر در علائم بیماری از جمله تشدید سرفه، ایجاد سرفه خلط دار، قطع نشدن تب بعد از 5 روز از شروع درمان، باید ابتدا به پزشک مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند و براساس تشخیص پزشک مرکز، برای ادامه ی درمان حمایتی قبلی و یا درمان های حمایتی بیشتر به بیمارستان مراجعه کنند. لازم به ذکر است در ایران، تمامی افراد می  توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی خودارزیابی بیماری کرونا، به آدرس salamat.gov.ir مشخصات خود را وارد کرده و با پاسخ به سوالات مطرح شده در آن، با مراقب سلامت مربوطه در مرکز خدمات جامع سلامت به منظور پایش روزانه وضعیت سلامتی در ارتباط باشند.
از زمان شروع علائم بیماری کووید 19، لازم است افراد با ثبت اطلاعات خود در سامانه خودارزیابی بیماری کرونا، با مراقب سلامت خود به صورت تلفنی و روزانه در ارتباط باشند و در صورت تشدید علائم بیماری یا تغییر در علائم بیماری (به شرحی که در بالا گفته شد) به موقع به مراکز درمانی منتخب یا مرکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده شوند.

 

  • گروه خبری : دانشکده بهداشت,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 156539
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *